Julbild - Tavlero

Konst i JUlklapp

Julen står vid dörren vilket innebär att man ska hitta julklappar till dem man tycker om. Det är inte alltid lätt att hitta den perfekta julklappen. Vi har därför skrivit ihop 3 tips på vad man kan lägga under granen. 

Personliga posters 

Vill du ge bort något personligt i år så är en personlig posters den perfekta julklappen att ge bort. En av våra favoriter är våra Dialekt posters som finns flera olika dialekter, denna poster är perfekt för den som som flyttat utomlands eller till en annan del av landet och som vill ha kvar något som påminner vart man kommer ifrån.

Gör din egen poster

Har du tagit en fin bild på familjen, hunden eller på ett speciellt ögonblick som du upplevt tillsammans med någon? Då är vårt nästa julklapps tips att skapa och ge bort en poster med denna bild. Med vår poster Gör din egen poster så kan du ladda upp din bild och kanske lägga till en passande text och göra en poster av den. Vi kan lova  att det kommer bli en uppskattad och personlig julklapp till den som får den. 

Favorit Artisterna

Har du någon i familjen eller i släkten som är ett stort fan av AC/DC, Ulf Lundell, Whitney Houston eller kanske Rolling Stones? Då har vi den perfekta julklappen till denna person. Vi har unika bilder på flera stora och kända artister som verkligen kommer älskas av den musik intresserade. Ett bonus tips är att kombinera postern med en snygg ram så är den färdig för att hängas upp på väggen.

Om du fortfarande inte vet vad du ska ge bort i julklapp så kolla gärna igenom vårt breda sortiment av posters, tavlor och ramar. Vi har massor av unika och personlig posters för alla åldrar.

God jul önskar teamet på Tavlero. 

bli återförsäljare hos tavlero ab

Tveka inte kontakta oss för att diskutera ett eventuellt avtal redan idag.