Bisou poster Beige

89 kr389 kr

SKU: 13609
- +

 

 

* Skickas inom 1-2 arbetsdagar 
* Fri frakt över 399 kronor / Öppet köp i 30 dagar
* 4.7/5 i betyg hos Trustpilot
* Trycks på beställning i Sverige (Extra tjockt miljömärkt papper)

 

Bisou poster Beige

Är en populär texttavla inom vårt sortiment som passar perfekt som gåva eller till dig själv. Texttavlan är en fin detalj i ditt hem.

Tavlan är tryckt i Sverige på matt miljömärkt premium papper, vilket gör att tavlan håller längre och behåller sin form.

Storlekarna 13x18cm, 21x30cm och 30x40cm är trycka på ett otroligt tjockt 350 grams papper och storlekarna över på ett tjockt 220 grams papper.  Pappret är extra tjockt för att öka hållbarhet, men också ge möjlighet att ha de små stolekarna utan ram på exempelvis ett nät på väggen eller liknande. Vi kan garantera er att ni inte kommer blir missnöjda med papprets tjocklek då vi val ett papper som är betydligt tjockare än det normala när det kommer till posters.

Tavlan har en hög kvalitetskänsla där bildens färger i texttavlan visar sig bäst i ett modernt och vintage hem. För att skapa en Bisou poster som passar in i fler hem och smaker, finner du även postern i flera olika färger. Postern du ser i rumsmiljön är den “Rosa” 30x40cm postern. Saknar du en färg? Kontakta oss så hjälper vi dig ta fram denna.

Tack för att du väljer att handla hos oss! Tveka inte att höra av dig om du har någon fundering.

 

Ram ingår inte när du köper tavlan.

 

 

 

 

 

 

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Bisou poster Beige”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kanske gillar du också...

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart