Gör ditt eget recept poster

SKU: 9670
Ändra texten på toppen om du vill.
Skriv in rubriken på receptet
Skriv in texten under rubriker
Skriv in ingredienser. För att underlätta för oss när vi gör din poster, sätt ett bindestreck eller kommatecken när det ska vara en ny ingrediens-rad.
Skriv in "Gör så här". För att underlätta för oss när vi gör din poster, sätt ett bindestreck när det ska vara en ny rad.
Product total
Options total
Grand total
- +
LÄGG I FAVORITER
LÄGG I FAVORITER

* Leveranstid: 1-4 arbetsdagar 
* Fri frakt över 399 kronor / Öppet köp i 30 dagar
* 4.6/5 i betyg hos Trustpilot
* Trycks på beställning i Sverige (Extra tjockt miljömärkt papper)

 

Gör ditt eget recept poster

Skapa din egen receptposter med egen text.  Att skapa sin egna texttavla är både roligt och skapar en egen prägel i hemmet. Skriv in ditt egna familjerecept, så skapar en av våra formgivare sedan postern manuellt. Postern trycks på ett matt miljömärkt papper som gör att tavlan inte blir gammal, vilket gör att tavlan håller längre.

TIPS!

Motivet säljs i storlekarna, 13×18, 21×30, 30×40, 50×70, 70x100cm. Kanske är det svårt att välja vad du vill köpa? Tänk inte för mycket, utan istället experimentera dig fram och hitta dina drömposters. Det blir oftast bäst om du följer din magkänsla väljer de posters och tavelramar du tycker är absolut snyggast. Inget vet väll bättre än du när det kommer till ditt hem, kanske du har en dold känsla kring stil. Visa gärna oss resultatet genom att #tavlero.se på Instagram, kanske kommer du med i vårt flöde. Vi uppskattar att du kollar in denna fina poster, och förhoppningsvis får vi möjlighet att placera denna poster i ditt hem. Vår ambition är att skapa en härlig hemkänsla hos dig, genom god kvalitet och vackra motiv. Tillslut vill vi välkomna dig till oss, vi finns här för att hjälpa dig.

Vi finns här för att hjälpa till. Är du osäker på något?, tveka då inte att kontakta oss för tips och idèer kring vad du ska välja som passar just din stil och önskemål. Köp denna poster om du vill ha kvalitet, en poster som håller sig lika fin genom alla år.
Om du köper en poster med egen personlig prägel:
Postern trycks alltid exakt som den är när den beställs. Tavlero AB tar inget ansvar för eventuella felaktiga justeringar, felstavningar eller bilder med dålig kvalitet som görs vid beställning. Ingen kompensation eller pengarna tillbaka utgår vid felaktiga beställningar som kunden själv är ansvarig för. Därför är det viktigt att du dubbelkolla beställning innan du genomför köpet.
ViktInte tillgänglig
Storlek

, , , ,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Gör ditt eget recept poster”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kanske gillar du också...

Skriv i textfältet och tryck enter

Varukorg