Stjärntecken poster väduren

SKU: 10342
- +
LÄGG I FAVORITER
LÄGG I FAVORITER

* Leveranstid: 1-4 arbetsdagar 
* Fri frakt över 399 kronor / Öppet köp i 30 dagar
* 4.7/5 i betyg hos Trustpilot
* Trycks på beställning i Sverige (Extra tjockt miljömärkt papper)

 

Stjärntecken poster väduren

Är en texttavla som passar perfekt i alla hem. Stjärntecken poster väduren är tryckt på matt miljömärkt papper som gör att tavlan inte blir gammal, vilket gör att tavlan håller längre.

Motivet säljs i storlekarna,  13×18, 21×30, 30×40, 50×70. Kanske är det svårt att välja vad du vill köpa? Tänk inte för mycket, utan istället experimentera dig fram och hitta dina drömposters. Det blir oftast bäst om du följer din magkänsla väljer de posters och tavelramar du tycker är absolut snyggast. Inget vet väll bättre än du när det kommer till ditt hem, kanske du har en dold känsla kring stil. Visa gärna oss resultatet genom att #tavlero.se på Instagram, kanske kommer du med i vårt flöde. Vi uppskattar att du kollar in denna fina poster, och förhoppningsvis får vi möjlighet att placera denna poster i ditt hem. Vår ambition är att skapa en härlig hemkänsla hos dig, genom god kvalitet och vackra motiv. Tillslut vill vi välkomna dig till oss, vi finns här för att hjälpa dig.

Är du osäker på något?, tveka då inte att kontakta oss för tips och idèer kring vad du ska välja som passar just din stil och önskemål. Köp denna poster om du vill ha kvalitet, en poster som håller sig lika fin genom alla år.

 

Ram ingår inte men går att köpa till separat!

 

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Stjärntecken poster väduren”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv i textfältet och tryck enter

Varukorg