Posters

Visar alla 2 resultat

Du har kommit rätt om du gillar trendiga tavlor och posters! Här hittar du vårt breda utbud med våra snyggaste trendigaste tavlor och posters. Funderar du på förnya ditt vardagsrum, kök, hall eller sovrum med snygga trendiga tavlor? Handla då några nya trendiga tavlor och posters online här, det är ett enkelt sätt att förnya känslan hemma. Vi förnya och breddar kontinuerligt vårt utbud med tavlor och posters så du alltid kan hitta något du gillar, och som passar hemma hos dig. Betala ditt köp tryggt och enkelt med KLARNA!

349 kr589 kr
349 kr589 kr

POSTER STORE

Tavlero erbjuder ett stort utbud av posters som är populärt som inredningsdetalj och trendigt. Du hittar flera olika posters online som kan passa både i hallen, köket eller kanske en stor poster i vardagsrummet. Vi kan idag online erbjuda flera olika storlekar på våra motiv bl.a. poster 70x100, poster 50x70, 30x40, 21x30 och i storleken 13x18 cm. Vi uppdatera kontinuerligt våra motiv då det är populära med att beställa posters online i vår store och vi vill förnya oss löpande. Vi har fina motiv online på kändisar, djur, foto, illustration och byggnader. Du kan välja att köpa postern i svartvita som liggande eller stående. Vi trycker din beställning i Sverige på högkvalitativt tjockt miljömärkt papper med snabb leverans 1-3 dagar.

POSTER FÖR ALLA RUM

Letar du efter en poster store med brett sortiment av motiv till vardagsrummet? Hos tavlero hittar du ett brett stort utbud av snygga motiv online för både killar och tjejer. I vårt utbud med posters online kan du hitta flera olika motiv för hallen, köket, toaletten, barnrummet eller vardagsrummet. Våra svartvita posters kan både vara tidlöst och eleganta, det kan även används som en inredningsdetalj. Är du osäker på vilken poster som passar hemma hos dig? då kan det vara ett säkert kort att välja en poster från vår kategori fotokonst som är populär.

SVENSKTILVERKADE POSTER ONLINE

Alla våra posters online är tryckta i Sverige med marknadsledande kvalitet och miljömärkt papper. Tavlero jobba kontinuerligt med att säkerställa att alla våra posters i vår store online har hög kvalitet och är i linje med företagets högt ställda krav på alla våra tryck. Letar du efter poster store med snygga poster till hemmet som är tryckta i Sverige? Köp då dina nya posters online hos tavlero, vi garantera att dom är tryckta i Sverige och på kvalitets papper.

STORLEKAR PÅ VÅRA POSTER

Vi är stolta över att kunna erbjuda flera olika storlekar online på våra posters. Vilka är våra mest populära storlekar online till hemmet? Våra mest populära storlekar i vår online store är: poster 70x100, poster 50x70 och vår storlek som är 30x40 cm. Till alla våra posters som säljs online i vår store kan man köpa till snygga passande rammar. Vi kan erbjuda ramarna i flera olika utförande och färger t.ex. guldram, silverram svart ram och vit ram.

TIPS NÄR DU HANDLAR ONLINE I VÅR POSTER STORE

Är det tryggt att handla online? Ett tips när du köper poster online är att handla från vår poster store då kan du betala med KLARNA tryggt och säkert. Ett annat tips är att läsa igenom frågor och svar under fliken kundtjänst. Hittar du inte svaret på det du söker under fliken kan du alltid mejla till tavlero på kontakt@tavlero.se.

BESTÄLLNING OCH LEVERANS AV DINA POSTERS

När du har lagt en beställning på en eller flera poster är leveranstiden normalt 1-3 arbetsdagar. Vi har som målsättning att skicka dina beställning samma dag eller senast dagen efter du lagt din beställning. Vad kostar leveransen av mina poster? Alla beställningar online där köpet är på minst 399 kr är frakt fria. Har min online beställning på mina posters gått igenom? Alla beställningar som läggs online på tavlero.se får en orderbekräftelse på mail. Har du inte fått någon bekräftelse på din online beställning? Om inte, kolla först skräpposten i din mail. Du är alltid välkommen att kontakta tavlero på kontakta@tavlero.se.

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE AV POSTERS

Driver du en butik i Sverige? Äger och driver du en e-handel, webbutik med inriktning på inredning? vill du börja sälja snygga posters? Tavlero jobbar med återförsäljare som säljer våra posters både i butiker och online på webben över hela Sverige. Våra motiv vi kan erbjuda i vår poster store är större än det vi säljer på tavlero.se. Vill du bli återförsäljare av våra posters, eller vill att vi plocka fram en unik kollektion exklusivt till dig? kontakta oss på kontakt@tavlero.se
Denna webbplats använder kakor för att förbättra användarupplevelsen och hjälpa oss förstå dig som kund.