Växttavlor

Visar 1–24 av 52 resultat

Här hittar du trendiga och snygga växttavlor som passar perfekt när du vill inreda med en naturnära och botanisk stil. Växttavlor passar både i vardagsrummet eller i sovrummet och kan både vara elegant, stilrent och mysigt! Vad är växttavlor? Tavlor med växter finns i olika stilar och färger och skapar både ett lugn och harmoni hemma. Det som gör posters från naturen så fantastiska är att färgerna skapar en varm och naturlig känsla i rummet.

89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr

VÄXTTAVLOR SKAPAR HARMONI I HEMMET

Växttavlor är för dig som älskar växter och växtlighet hemma. Det som är så bra med motiv med växter är att du inte heller behöver vattna och sköta om dem. Växttavlor skapar ett livligt hem och tar bort gränserna från vad som är inomhus och utomhus. Posters med växter skapar känslan av att du tar in naturen och är perfekt för dig som vill skapa en harmonisk känsla hemma. Vi på Tavlero erbjuder ett stort utbud av växttavlor och vi uppdatera kontinuerligt med nya tavlor som du kan köpa som posters i flera olika storlekar. Du hittar trendiga växttavlor som passar både i vardagsrummet som i hallen eller varför inte hänga upp en 70X100 poster med ett växtmotiv i sovrummet.

VÄXTTAVLOR FÖR ALLA RUM

Alternativen med att inreda med växttavlor är oändliga utan att du behöver ha gröna fingrar. Du kan skapa en fin romantisk tavelvägg med pioner och rosor eller andra blommor. Du kan kombinera posters med växter med riktiga krukväxter och andra blommor. Möjligheterna är oändliga för att skapa din egen lilla djungel hemma. Letar du efter snygga växttavlor? Hos tavlero hittar du ett stort utbud av snygga tavlor med växter med olika motiv med blommor och träd och löv för både killar och tjejer. I vårt utbud med växttavlor kan du hitta flera olika motiv som passar alla rum och stilar. Växttavlor har blivit populärt och vi jobbar kontinuerligt med att fylla på med nya snygga motiv. Är du osäker på vilken växttavlor som passar hemma hos dig? Tänk då på att du ska välja växttavlor du själv tycker om och inte tavlor som du tror andra gillar. Ett annat tips är att inreda i rummets färger och stil för att det ska bli en så naturlig känsla som möjligt. Sista tipset är också att kombinera olika växttavlor med varandra för att också få till kontraster i rummet.

VÄXTTAVLOR SOM ÄR TILLVERKADE I SVERIGE

Alla våra växttavlor är tryckta i Sverige med marknadsledande kvalitet och miljömärkt papper. Tavlero jobba kontinuerligt med att säkerställa att alla våra texttavlor har hög kvalitet och är i linje med företagets högt ställda krav på våra tryckta posters. Letar du efter häftiga tavlor med växter till hemmet som är tryckt i Sverige? Köp då dina nya växttavlor hos tavlero, vi garantera att dem är tryckta i Sverige och på kvalitets papper.

STORLEKAR PÅ VÅRA VÄXTTAVLOR

Vi är stolta över att kunna erbjuda flera olika storlekar på våra växttavlor. Vilka är våra mest populära storlekar på posters? Våra mest populära storlekar inom kategorin växttavlor är fotoposters 50x70 cm och fotoposter 30x40 cm. Till alla våra posters kan man köpa till snygga passande rammar i olika färger och träslag.

FLER TIPS PÅ NÄR DU KÖPER VÄXTTAVLOR TILL HEMMET

Vilka växttavlor ska du köpa, och till vilket rum? Ett tips när du ska köpa växttavlor till hemmet är att fundera på vilken känsla du vill skapa i rummet. Våga att inreda med många tavlor. Kanske skapa en hel tavelvägg och kombinera med både stora och små växttavlor. Det ger en mysig och naturskön känsla i hemmet och blir en plats du kommer trivas i.

BESTÄLLNING OCH LEVERANS AV DINA VÄXTTAVLOR

När du har lagt en beställning på en eller flera växttavlor är leveranstiden normalt 1-3 arbetsdagar. Vi har som målsättning att skicka dina växtmotiv samma dag eller senast dagen efter du lagt din beställning. Vi packar din beställning i tåliga svarta papp rör så att de kommer fram hela och finna till dig. Om du beställer till ramar till dina växttavlor så skickar vi din beställning i specialanpassade kartonger för att skydda dina poster och ramar. Alla beställningar är fraktfria vid ordervärde för minst 399 kr. När du har beställt dina växttavlor så skickar vi den så snabbt som möjligt till dig. Undrar du om din beställning är på väg och din beställning gått igenom? Alla beställningar som läggs på tavlero.se får en orderbekräftelse på mail och på denna får du en spårningslänk så du kan hålla koll på vart din beställning med dina växttavlor befinner sig. Har du inte fått någon bekräftelse på din beställning? Om inte, kolla först skräpposten i din mail. Du är alltid välkommen att kontakta tavlero på support@tavlero.se eller skriva till oss via vårt kontaktformulär på https://www.tavlero.se/kundtjanst/.

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE AV VÄXTTAVLOR

Driver du någon typ av butik i Sverige? Äger och driver du en e-handel, webbutik med inriktning på hem och inredning? Vill du börja sälja växttavlor? Tavlero jobbar med återförsäljare som säljer våra posters både i butiker och på webben över hela Sverige. Utbudet som vi erbjuder på växttavlor är större än det vi säljer på tavlero.se. Vill du bli återförsäljare av våra växttavlor, eller vill du att vi plockar fram en unik kollektion till dig? kontakta oss på support@tavlero.se.
Denna webbplats använder kakor för att förbättra användarupplevelsen och hjälpa oss förstå dig som kund.