Hästtavla

Visar alla 7 resultat

Här hittar du din Hästtavla. Letar du efter en tavla med hästar? Då har du hittat rätt, i vår kategori hästtavla hittar du flera motiv med hästar på för både stora och små. En av våra favoriter är “Glance Back poster” som är perfekt att inreda med hemma i vardagsrummet, sovrummet eller varför inte i den häst tokiges rum.

89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
189 kr589 kr

HÄSTTAVLA TILL ALLA HEM

Tavlero har ett stort utbud av tavlor på olika djur. Söker du efter en tavla med hästar? Här hitta du dinHästtavla som passar till lägenheten, huset och kontoret och köket. Du hittar hästtavlor som tillexempel the ”beautiful horses during courtships poster” och ”Häst poster” som är för dig som äger en egen häst och vill ha en hästtavla. Denna tavla kan du lägga till namn och årtal på när din häst är född. En hästtavla passar perfekt till dig som har egen häst eller som present till någon du tycker om och som har en häst den älskar. Du kan också skapa din egen häst poster med vårt verktyg ”skapa egen poster” uppe i menyn. Det ända du behöver göra är att ladda upp en bild på din häst och valfri text, sen är det bara att beställa din hästtavla.

HÄSTTAVLA FÖR ALLA ÅLDRAR

Letar du efter fina tavlor som passar alla hem? Hos tavlero hittar du ett stort utbud av motiv för alla åldrar som också passar både killar och tjejer. I vårt utbud med hästtavla kan du hitta flera olika motiv till alla. Till småbarnens rum, Tonåringens rum, mamma och pappa rum eller varför inte till den första eller permanenta bostaden som behöver lite kärlek?

SVENSKTILVERKAD HÄSTTAVLA

Alla posters inom kategorin hästtavla är tryckt i Sverige med marknadsledande kvalitet och miljömärkt papper. Tavlero jobba kontinuerligt med att säkerställa att alla tavlor med djur och hästar har hög kvalitet och är i linje med företagets högt ställda krav på våra tryckta Hästtavla motiv. Letar du efter fina snygga tavlor som trycks i Sverige? Köp då dina nya hästtavlor hos tavlero, vi garantera att dom trycks i Sverige på kvalitets papper.

STORLEKAR PÅ HÄSTTAVLA

Vi är stolta över att kunna erbjuda flera olika storlekar inom kategorin hästtavla. Vilka är våra mest populära storlekar på tavlor? Våra mest populära storlekar är: hästtavla 30x40, hästtavla 50x70 och vår tavla som är 70x100 cm. Till alla posters kan man köpa till en snygg passande ram, vi har flera olika färger att välja på t.ex. vit ram, svart ram, guldram och silverram.

TIPS NÄR DU KÖPER DIN HÄSTTAVLA

Vilken hästtavla ska du köpa till ditt hem? Ett tips när du köper poster är att fundera på vilka färger du har hemma. Välj nu att sortera efter färgen rummet går i för att lättare kunna välja rätt tavla som passa färgskalan. Ett annat tips är att bestämma sig gör vilken storlek på hästtavla som passar i det aktuella rummet som den ska stå i så den passar tillsammans med övrig inredning.

BESTÄLLNING OCH LEVERANS AV DIN HÄSTTAVLA

När du har lagt en beställning på en Hästtavla är leveranstiden normalt 1-3 arbetsdagar. Vi har som målsättning att skicka din tavla samma dag eller senast dagen efter du lagt din beställning. Vad kostar leveransen av din hästtavla? Alla beställningar där köpet är på minst 399 kr är fraktfria. När du har beställt din hästtavla så skickar vi den så snabbt som möjligt till dig. Undrar du om din beställning är på väg och din beställning gått igenom? Alla beställningar som läggs på tavlero.se får en orderbekräftelse på mail och på denna får du en spårningslänk så du kan hålla koll på vart din beställning befinner sig. Du är alltid välkommen att kontakta tavlero på support@tavlero.se

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE AV VÅRA HÄSTTAVLOR

Driver du en inredningsbutik i Sverige? Äger och driver du en e-handel, webbutik med inriktning på att sälja naturinspirerad inredning och vill börja sälja motiv likt dem som finns i vår kategori hästtavla? Tavlero jobbar med återförsäljare som säljer Hästtavlor både i butiker och på webben. Utbudet på vad vi erbjuder är större än det vi säljer på tavlero.se. Vill du bli återförsäljare av tavlor med hästar på, eller vill att vi plocka fram en unik kollektion till dig? kontakta oss på support@tavlero.se
Denna webbplats använder kakor för att förbättra användarupplevelsen och hjälpa oss förstå dig som kund.