Kända personer

Visar alla 2 resultat

Här kan du köpa posters med kända artister. Tavlorna är unika med kända personer och specifikt framtagna för tavlero.se. Tavlorna går endast att köpa hos tavlero.se

349 kr589 kr
349 kr589 kr

POSTERS PÅ KÄNDA ARTISTER

Vi är stolta över att kunna erbjuda affischer och posters med flera olika artister och kända personer, trubadurer, författare, konstnärer, rocksångare och gitarrister. Våra kända posters med artister som vi har tagit fram är unika och går endast att köpa hos tavlero.se. Vi har posters med artisten Ulf Lundell, Poster Rod Stewart, Posters Bob Dylan, Posters Cornelis Vreeswijk, Posters Thåström, Posters med Rolling Stones. Tavlero teamet älskar att jobba med att ta fram unika tavlor med kända artister som är helt unikt framtaget till just tavlero.se. Vi kan idag erbjuda flera tavlor med kända personer som tillexempel: posters Magnus Uggla, posters Michael Jackson, posters David Bowie samt kan vi erbjuda kända tavlor med AC/DC, posters Whitney Houston och posters Paul McCartney.

KÄNDA ARTISTER SOM POSTERS

Tavlero har ett stort exklusivt utbud med posters på kända artister. Söker du efter artister på posters till vardagsrummet? Här kan du hitta flera olika kända artister som är unikt framtaget och säljs endast på tavlero.se. Samla gärna hela familjen och bläddra bland våra posters med kända artister. Koppla upp er på en stor skärm så hela familjen kan kolla in vårt stora utbud med kända artister, som går att köpa som posters. Njut samtidigt med hela familjen med en god dryck och en påse popcorn!

ARTISTER POSTER

Letar du efter artister som går att köpa som posters, och som passar till er hall? Hos tavlero hittar du ett stort utbud av motiv med kändisar för både unga och gamla. I vårt utbud med posters på kändisar kan du hitta flera olika kända personer. Kanske din favorit artist?

SVENSKTILVERKADE POSTERS MED ARTISTER

Alla posters på artister är tryckta i Sverige med marknadsledande kvalitet och miljömärkt papper. Tavlero jobba kontinuerligt med att säkerställa att alla posters med artister har hög kvalitet och är i linje med företagets högt ställda krav på våra tryckta posters. Letar du efter fina snygga posters med kända artister som trycks i Sverige? Köp då dina nya posters med artister hos tavlero, vi garantera att dom trycks i Sverige på kvalitets papper.

STORLEKAR PÅ VÅRA KÄNDA ARTISTER POSTERS

Vi är stolta över att kunna erbjuda flera olika storlekar på våra posters med kända artister. Vilka är våra mest populära storlekar på posters till vardagsrummet? Våra mest populära storlekar är: Kändisposter 70x100, Kändisposter 50x70 och vår kändisposter som är 30x40 cm. Till alla posters med kändisar kan man köpa till en snygg passande ram, vi har flera olika färger att välja på t.ex. guldram, silverram, vit ram eller svartram.

TIPS NÄR DU KÖPER POSTERS MED ARTISTER

Vilken känd artist vill du ha som posters i ditt hem? Ett tips när du köper poster med kända artister till hemmet, är att fundera på vilka kända artister du själv har minnen till? Välj nu att köpa postern med artisten du själv gillar och har minnen till, det är ditt hem och det är du som ska trivas med din väggkonst på kändisar!

BESTÄLLNING OCH LEVERANS AV DIN KÄNDISPOSTER

När du har lagt en beställning på en eller flera posters med kända artister är leveranstiden normalt 1-3 arbetsdagar. Vi har som målsättning att skicka dina posters samma dag eller senast dagen efter du lagt din beställning. Vad kostar leveransen av dina kändisposters? Alla beställningar där köpet är på minst 399 kr är frakt fria. Har min beställning av kändispostern gått igenom? Alla beställningar som läggs på tavlero.se får en orderbekräftelse på mail. Har du inte fått någon bekräftelse på din beställning? Om inte, kolla först skräpposten i din mail. Du är alltid välkommen att kontakta tavlero på kontakta@tavlero.se

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE AV VÅRA POSTERS MED KÄNDA ARTISTER

Driver du någon typ av butik i Sverige? Äger och driver du en e-handel, webbutik med inriktning på att sälja heminredning? vill du börja sälja posters? Tavlero jobbar med återförsäljare som säljer posters med kändisar både i butiker och på webben. Motiv vi kan erbjuda med kändisar är större än det vi säljer på tavlero.se. Vill du bli återförsäljare av våra kändistavlor, eller vill du att vi plocka fram en unik kollektion på utvald känd artist till dig? kontakta oss på kontakt@tavlero.se
Denna webbplats använder kakor för att förbättra användarupplevelsen och hjälpa oss förstå dig som kund.