Havstavlor

Visar 1–24 av 48 resultat

Bli inspirerad av vårt stora sortiment av havstavlor. Bli inspirerad av hur du kan inreda med fotoposters från vår vackra natur. Världen och haven är full med liv och häftiga naturfenomen. Att inreda med havstavlor skapar liv i hemmet och suddar ut gränsen mellan utomhus och inomhus i en fantastisk harmoni. Gå mellan våra olika havstavlor och hitta en posters som passar dig och ditt hem. Vårt team tar fram nya motiv hela tiden för olika hem, rum och stilar. Klicka på bilden och välj den poster som passar dig.

89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr
89 kr389 kr

HAVSTAVLOR HEMMA

Våra havstavlor kommer i olika uttryck, stilar och kombinationer. Naturmotiv skapar även ett lugn hemma och passar in i övrig inredning på ett elegant sätt. havstavlorgår aldrig ur tiden och du kan alltid blicka ut över det öppna havet och den oändliga horisonten. Att kombinera havsmotiv med en träram så kommer du också få en fin inredning på dina väggar som aldrig går ur tiden. Att inreda ska var enkelt och under vår kategori havstavlor kan du bläddra bland mängder av posters och få inspiration till ditt hem. Vi på tavlero uppdaterar regelbundet vårt utbud av havstavlor och vi skapar dem utefter olika rum och stilar så man kan hitta något som passar platsen man vill ha dem på. Du kan till exempel hitta havstavlor för vardagsrummet, sovrummet och hallen i vårt utbud.

HUR INREDER MAN MED HAVSTAVLOR?

Alternativen med att inreda med havstavlor är oändliga. Vi har samlat ihop olika havstavlor så att de ska passa alla olika stilar, rum och hem. Hur man väljer att inreda med havstavlor är något bara du kan svara på. Alla hem är unika och ser olika ut. Endel har stora väggar och andra har snedtak som bryter av. Våra havstavlor går självklart att välja olika storlekar på så de passar in hemma hos dig. Kanske vill du ha jättestora havstavlorsom ska blir centrum i rummet? Eller så är du kanske ute efter att göra en snygg tavelvägg med olika typer av konststilar där havsmotiv är en del av mixen? Vi vet att det inte är helt lätt att välja vilka poster man vill ha. Därför har vi tagit fram ett stort utbud med olika stilar på havstavlor så du hittar de du tycker om.

SVENSKTILLVERKADE HAVSTAVLOR

När du beställer en eller flera havstavlor hos oss kan du vara säker på att alla posters är tryckta i Sverige med marknadsledande kvalitet och på miljömärkt papper. Vi trycker våra posters i Sverige för att vi vill värna för miljön och trygga framtiden. Tavlero jobba även kontinuerligt med att säkerställa att alla vårahavstavlor har hög kvalitet och är i linje med företagets högt ställda krav på våra tryckta posters. Letar du efter fina havstavlor till hemmet som är tryckt i Sverige? Köp då dina nya havstavlor hos oss.

STORLEKAR PÅ VÅRA HAVSTAVLOR

Våra havstavlor består av olika storlekar. Vi har posters i storlekarna 13x18 cm, 21x29,7 cm (A4), 30x40 cm, 50x70 cm och 70x100 cm så att du kan skapa din unika och inspirerande inredning. Vi har också ett fantastisk utbud av snygga ramar som passar till våra havstavlor. Vad sägs som snygga och eleganta E-Line valnöt tavelram eller varför inte Galant ek ram du hittar vårt utbud av ramar på https://www.tavlero.se/posters/tavelramar-och-fotoramar/.

FLER TIPS PÅ NÄR DU KÖPER HAVSTAVLOR

Ett tips när du köper havstavlor till hemmet är att fundera på vilken känsla du vill skapa i rummet. Luta dig sen tillbaka, koppla av och hitta dina favoriter bland vårahavstavlorsom kommer pryda dina väggar i år framöver. Är du ute efter en tavelvägg? Tänk då på att skapa en tavelvägg som passar de färger du har hemma, vilket havsmotiv oftast är väldigt bra på. Det kommer göra att tavelväggen kompletterar och framhäver övrig inredning. Våra posters är tryckta på ett tjockt papper med vacker matt yta vilket gör att de håller länge och kommer se nya ut i år framöver.

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE AV VÅRA havstavlor

Driver du någon typ av butik i Sverige? Äger och driver du en e-handel, webbutik med inriktning på hem och inredning? Vill du börja sälja havstavlor? Tavlero jobbar med återförsäljare som säljer våra posters både i butiker och på webben över hela Sverige. Vill du bli återförsäljare av våra havstavlor eller vill du att vi plocka fram en unik kollektion till dig? kontakta oss på support@tavlero.se.
Denna webbplats använder kakor för att förbättra användarupplevelsen och hjälpa oss förstå dig som kund.