Födelsetavlor

Visar alla 16 resultat

Tycker du om att inreda med en personligt touch hemma, precis fått barn eller känner någon som fått barn? Då är födelsetavlor något för dig! Med våra motiv kommer du få en unik och personlig stil med snygga färger och typsnitt. Födelsetavlor passar i alla hem och stilar och är perfekt present att ge bort till den som precis fått barn eller som ett minne och en hyllning av ditt barns födelse. Det fina med våra födelsetavlor från tavlero att du varje dag framöver blir påmind om hur litet ditt barn va när det såg dagens ljus för första gången.


EGENDESIGNADE FÖDELSETAVLOR HEMMA

Våra födelsetavlor kommer i olika uttryck för att vi vill att de ska representera ditt barn på bästa sätt. Vi har både vår ”födelsetavla” och ”födelsetavla Tvillingar” som är i skala 1:1 med verklig storlek som du själv kan anpassa utefter barnet längd. Postern kommer sedan att tryckas i den verkliga längden på barnet. Du kan också skriva in födelsevikten, födelsenamnet och födelsedatumet på barnet. Vi har även andra födelsetavlor som exempelvis “Tavla barn kaninen” där du även kan skriva in födelsenamnet, födelsedatum och födelsevikten på barnet. Denna och våra andra födelsetavlor passar utmärkt i barnrummet och att ge bort i present.

FÖDELSETAVLOR, HUR INREDER MAN?

Alternativen med att inreda med födelsetavlor är oändliga. Vi har skapat våra födelsetavlor så att de ska passa alla olika stilar och hem. De är en minimalistisk och fin design som både gör sig fin för sig självt men också lika bra tillsammans med andra tavlor och posters. Våra födelsetavlor passa även lika bara in i barnrummet som i vardagsrummet och passar extra bra ihop med en av våra fina ramar. Är du osäker på vilken av våra födelsetavlor som passar hemma hos dig? Då kommer några tips till dig. Inred med den tavla som du tycker är fin och tänk inte så mycket på vad andra kommer tycka. Det är ändå du som kommer se och leva med den varje dag. Ett annat tips är att skapa en tavelvägg runt din födelsetavla och kombinera med olika motiv. Våra födelsetavlor gör sig både fint tillsammans med fotomotiv och text motiv.

FÖDELSETAVLOR SOM ÄR SVENSKTILLVERKADE

När du beställer en eller flera födelsetavlor hos oss kan du vara säker på att de är tryckta i Sverige med marknadsledande kvalitet och på miljömärkt papper. Vi trycker våra posters i Sverige för att vi både vill värna för miljön och trygga framtiden för barnen. Tavlero jobba även kontinuerligt med att säkerställa att alla våra födelsetavlor har hög kvalitet och är i linje med företagets högt ställda krav på våra tryckta posters. Letar du efter fina födelsetavlor till hemmet som är tryckt i Sverige? Köp då dina nya födelsetavlor hos oss.

STORLEKAR PÅ VÅRA FÖDELSETAVLOR

Vi är stolta över att kunna erbjuda flera olika storlekar på våra födelsetavlor. Vår “Födelsetavla” finns i storleken 50x70 cm för att kunna få till en verklig storlek på barnet. Övriga posters i vår kategori födelsetavlor finns storlekarna 13x18 cm, 21x29,7 cm (A4), 30x40 cm,50x70 cm och 70x100 cm. Våra mest populära storlekar på födelsetavlor är storleken 50x70 cm och 30x40 cm.

FLER TIPS PÅ NÄR DU KÖPER FÖDELSETAVLOR

Ett tips när du köper födelsetavlor till hemmet är att fundera på vilken känsla du vill skapa i rummet. Luta dig sen tillbaka, koppla av och hitta dina favoriter bland våra födelsetavlor som kommer pryda dina väggar i år framöver. Kombinera också stora och små tavlor med en av våra födelsetavlor. Det ger en effektfull och snygg stil. Våra posters är tryckta på ett tjockt papper med vacker matt yta vilket gör att du både kan hänga din tavla med i en av våra snygga tavellister eller en av våra ramar.

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE AV VÅRA FÖDELSETAVLOR

Driver du någon typ av butik i Sverige? Äger och driver du en e-handel, webbutik med inriktning på hem och inredning? Vill du börja sälja födelsetavlor? Tavlero jobbar med återförsäljare som säljer våra posters både i butiker och på webben över hela Sverige. Vill du bli återförsäljare av våra födelsetavlor eller vill du att vi plocka fram en unik kollektion till dig? kontakta oss på support@tavlero.se.
Denna webbplats använder kakor för att förbättra användarupplevelsen och hjälpa oss förstå dig som kund.