Dialekttavlor

Visar alla 9 resultat

Dialekter finns över hela Sverige och säger mycket om vilken del i landet vi kommer ifrån. Våra dialekttavlor är en hyllning till de fantastiska dialekter som finns runt om i vårt avlånga land. Vi har därför tagit fram flera unika posters med fakta, fraser och ord för olika dialekter runt om i Sverige. Vårt utbud av dialekttavlor växer hela tiden och är en perfekt present till den som precis flyttat hemifrån, utomlands, till en annan stad eller till den som bara älskar sin dialekt.

109 kr389 kr
109 kr389 kr
109 kr389 kr
109 kr389 kr
109 kr389 kr
109 kr389 kr
109 kr389 kr
109 kr389 kr
189 kr589 kr

DIALEKTTAVLOR ETT MÅSTE I ALLA HEM

Dialekttavlor borde ha en given plats i våra hem. Tavlor med dialekter passar att hänga upp i alla rum och det är dess enkelhet, snygga teckensnitt och formspråk som gör det möjligt. Dialekttavlor är även perfekta att använda i tavelväggen då den skapar en balans mellan olika konststilar. Vår dialektposter även lika bra att hänga upp för sig självt och görs sig då extra snygg i en av våra större storlekar som 50x70 cm och 70x100 cm. Våra dialekttavlor går även att köpa i mindre storlekar som 21x30 cm och 30x40 cm och vi uppdaterar kontinuerligt med dialektmotiv, hittar du inte din dialekt så är det bara att höra av dig till Support@tavlero.se så kanske din dialekt snart blir tillgänglig på hos oss.

ATT INREDA MED DIALEKTTAVLOR

VI har en stor blandning av olika Dialekttavlor. Bland våra populäraste Dialekttavlor hittar du, ”dialekt poster skånska” och ”dialekt poster värmländska”. Vi har också vårt verktyg ”egen poster” där du kan göra dina helt egna dialekttavlor precis som du vill ha dem. Genom att inreda med dialekttavlor så kan du få ett väldigt personligt hem. En poster med sin egen dialekt visar vart man kommer ifrån och berättar om hur olika ord ut tals och hur dialekten blivit till. Letar du efter snygga Dialekttavlor? I vårt utbud med Dialekttavlor får du en uttrycksfull och fin inredning. Vi jobbar kontinuerligt med att fylla på med nya snygga motiv med olika dialektmotiv. Är du osäker på hur du ska inreda med dialekttavlor? Då kommer några tips till dig. Tänk på att du ska välja en storlek på din dialekttavla som passar in med i sammanhanget. Har du väldigt så posters i din inredning så kan en stor dialekttavla bryta av. Ett annat tips är att skapa en tavelvägg där du kombinerar olika fotoposters med Dialekttavlor för att få en naturlig variation.

SVENSKTILVERKADE DIALEKTTAVLOR

Alla våra Dialekttavlor är tryckta i Sverige med marknadsledande kvalitet och miljömärkt papper. Tavlero jobba kontinuerligt med att säkerställa att alla våra dialekttavlor har hög kvalitet och är i linje med företagets högt ställda krav på våra tryckta posters. Letar du efter häftiga posters med text till hemmet som är tryckt i Sverige? Köp då dina nya dialekttavlor hos tavlero, vi garantera att de är tryckta i Sverige och på kvalitets papper.

STORLEKAR PÅ VÅRA DIALEKTTAVLOR

Vi är stolta över att kunna erbjuda flera olika storlekar på våra Dialekttavlor. Vilka är våra mest populära storlekar på posters? Våra posters finns i storlekarna 13x18 cm, 21x29,7 cm (A4), 30x40 cm,50x70 cm och 70x100 cm. Våra mest populära storlekar på dialektmotiv är 50x70 cm och 30x40 cm. Till alla våra posters kan man köpa till snygga passande rammar i olika färger och träslag och man kan även köpa till passpartou om man vill få till ett extra djup i sina motiv.

LEVERANS AV DINA DIALEKTTAVLOR

När du har lagt en beställning på dialekttavlor är leveranstiden normalt 1-3 arbetsdagar. Vi har som målsättning att skicka dina posters samma dag eller senast dagen efter du lagt din beställning. Alla beställningar är fraktfria vid ordervärde för minst 399 kr. Vi på tavlero jobbar med egna designers, samarbeten, konstnärer, fotografer och illustratörer för att erbjuda ett så unikt sortiment av dialekttavlor som möjligt. Har du frågor angående vårt sortiment? Kontakta oss på support@tavlero.se.

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE AV DIALEKTTAVLOR

Driver du någon typ av butik i Sverige? Äger och driver du en e-handel, webbutik med inriktning på hem och inredning? Vill du börja sälja dialekttavlor? Tavlero jobbar med återförsäljare som säljer våra posters både i butiker och på webben över hela Sverige. Utbudet som vi erbjuder på posters är större än det vi säljer på tavlero.se. Vill du bli återförsäljare av våra dialekttavlor, eller vill du att vi plocka fram en unik kollektion till dig? kontakta oss på support@tavlero.se.
Denna webbplats använder kakor för att förbättra användarupplevelsen och hjälpa oss förstå dig som kund.