Barntavlor

Här har vi samlat ett stort utbud av barntavlor till barnrummet! Ska du inreda dit barns rum med nya tavlor? Vi har ett flertal olika barntavlor i flera olika storlekar. Du kan köpa poster för barn som är gulliga, pedagogiska eller roliga. Du kan själv lägga till namn och födelsedag på utvalda posters för barn. Vi trycker alla våra tavlor för barn i Sverige på kvalitets papper och levererar tavlan inom 1-3 arbetsdagar.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.


BARNTAVLOR & BARNPOSTERS FÖR BARNRUMMET

Tavlero har ett stort utbud av tavlor för stora och små barn. Söker du efter tavlor till barnrummet? Här kan du hitta flera olika barntavlor som är roliga gulliga och pedagogiska. Du hittar posters för barn som tillexempel Alfabetstavla, babyposters, barnposters, barntavlor med text, personliga barntavlor, tavlor med stjärntecken. Vi har även fina motiv med panda, nalle, elefant och vår populära fina gulliga kanin som har stora öron. Du kan skapa, anpassa din helt egna barntavla med barnets namn och födelsedag. Samla gärna hela familjen och skapa era unika tavlor tillsammans, eller spana in vårt stora utbud med motiv tillsammans när ni myser och drick en varm kopp choklad tillsammans!

BARNTAVLOR FÖR ALLA BARNRUM

Letar du efter söta barntavlor som passar ert barnrum? Hos tavlero hittar du ett stort utbud av motiv för barn både för killar och tjejer. I vårt utbud med posters för barn kan du hitta flera olika motiv för barnens rum. Barntavlorna kan både vara pedagogiska och gulliga samtidigt som tavlorna ska passa både till killar och tjejer. Du kan anpassa flera av våra tavlor med barnets namn och födelsenummer. Har du egna bilder eller är du duktig på att skapa egna motiv? Tavlero erbjuder även dig möjligheten att skapa din helt egen barntavla, detta gör du genom att klicka i menyn på "SKAPA EN EGEN POSTER".

SVENSKTILVERKADE BARNTAVLOR

Alla barntavlor är tryckta i Sverige med marknadsledande kvalitet och miljömärkt papper. Tavlero jobba kontinuerligt med att säkerställa att alla tavlor för barnrum har hög kvalitet och är i linje med företagets högt ställda krav på våra tryckta posters. Letar du efter fina snygga tavlor till barnens rum som trycks i Sverige? Köp då dina nya posters för barnrummet hos tavlero, vi garantera att dom trycks i Sverige på kvalitets papper.

STORLEKAR PÅ BARNTAVLORNA

Vi är stolta över att kunna erbjuda flera olika storlekar på våra barntavlor. Vilka är våra mest populära storlekar på posters till barnrummet? Våra mest populära storlekar är: Barntavla 70x100, Barntavla 50x70 och vår barntavla som är 30x40 cm. Till alla posters för barn kan man köpa till en snygg passande ram, vi har flera olika färger att välja på.

TIPS NÄR DU KÖPER TAVLOR TILL BARNRUMMET

Vilken barntavla ska du köpa till ditt barns rum? Ett tips när du köper poster till barnrummet är att fundera på vilka färger ditt barn gillar. Välj nu att sortera våra barnposters i färgen ditt barn gillar, för att lättare kunna välja rätt tavla till ert rum. Ett annat tips är att blanda storlekar på barntavlorna du köper, på detta vis får du ett mer levande barnrum.

BESTÄLLNING OCH LEVERANS AV DIN BARNTAVLA

När du har lagt en beställning på en eller flera barntavlor är leveranstiden normalt 1-3 arbetsdagar. Vi har som målsättning att skicka dina tavlor samma dag eller senast dagen efter du lagt din beställning. Vad kostar leveransen av mina barntavlor? Alla beställningar där köpet är på minst 399 kr är frakt fria. Har min beställning av barntavlorna gått igenom? Alla beställningar som läggs på tavlero.se får en orderbekräftelse på mail. Har du inte fått någon bekräftelse på din beställning? Om inte, kolla först skräpposten i din mail. Du är alltid välkommen att kontakta tavlero på kontakta@tavlero.se

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE AV VÅRA BARNTAVLOR

Driver du en barnbutik i Sverige? Äger och driver du en e-handel, webbutik med inriktning på att sälja till barnfamiljer? vill du börja sälja tavlor till barnrum? Tavlero jobbar med återförsäljare som säljer barntavlor både i butiker och på webben. Motiv vi kan erbjuda till barntavlorna är större än det vi säljer på tavlero.se. Vill du bli återförsäljare av våra barntavlor, eller vill att vi plocka fram en unik kollektion till dig? kontakta oss på kontakt@tavlero.se
Denna webbplats använder kakor för att förbättra användarupplevelsen och hjälpa oss förstå dig som kund.