Botaniska tavlor

Här hittar du trendig snygg Botaniska tavlor som passar perfekt när du vill inreda med en naturnära och botanisk stil. Botaniska tavlor passar både i vardagsrummet eller i sovrummet och kan både vara elegant, stilrent och mysigt! Vad är Botaniska tavlor? Botaniska tavlor finns i olika stilar och färger och skapar både ett lugn och harmoni i rummet. Det som gör posters från naturen så fantastiska är att fotografen fångar en naturlig känsla, händelse eller något som väcker ett intresse som sedan förs in i hemmet.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.


BOTANISKA TAVLOR SKAPAR HARMONI I HEMMET

Botaniska tavlor är för dig som älskar växter och växtlighet hemma. Det som är så bra med botaniska tavlor är att du inte heller behöver vattna och sköta om dem. Botaniska tavlor skapar liv i hemmet och tar bort gränserna från vad som är inomhus och utomhus. Botaniska tavlor skapar känslan av att du tar in naturen och är perfekt för dig som vill skapa en botanisk och harmonisk känsla hemma. Vi på Tavlero erbjuder ett stort utbud av botaniska tavlor som man kan köpa som botaniska tavlor. Vi uppdatera kontinuerligt med nya botaniska tavlor som du kan köpa som posters i flera olika storlekar. Du hittar trendig posters som passar både i vardagsrummet som i hallen eller varför inte hänga upp en 70X100 poster med botaniskt motiv i sovrummet.

BOTANISKA POSTERS FÖR ALLA RUM

Alternativen med att inreda med botaniska tavlor är oändliga utan att du behöver ha gröna fingrar. Du kan skapa en fin romantisk tavelvägg med pioner och rosor eller andra blommor. Du kan kombinera posters med växter på med riktiga krukväxter och andra blommor också. Möjligheterna är oändlig för att skapa din egen lilla djungel hemma. Letar du efter en snygga Botanisk tavla? Hos tavlero hittar du ett stort utbud av snygga botaniska posters med olika växter blommor och träd, för både killar och tjejer. I vårt utbud med botaniska tavlor kan du hitta flera olika motiv som passar alla rum och stilar. Botaniska tavlor har blivit populär och vi jobbar kontinuerligt med att fylla på med nya snygga motiv. Är du osäker på vilken botanisk poster som passar hemma hos dig? Tänk då på att du ska välja botaniska tavlor du själv tycker om och inte tavlor som du tror andra tycker om. Ett annat tips är att inreda i rummets färger och stil för att det ska bli en så naturlig känsla som möjligt. Sista tipset är också att kombinera olika botaniska tavlor med varandra för att också få till kontraster i rummet.

SVENSKTILVERKADE BOTANISKA TAVLOR

Alla våra botaniska tavlor hos oss är tryckta i Sverige med marknadsledande kvalitet och miljömärkt papper. Tavlero jobba kontinuerligt med att säkerställa att alla våra botaniska motiv har hög kvalitet och är i linje med företagets högt ställda krav på våra tryckta posters. Letar du efter häftiga botaniska tavlor till hemmet som är tryckt i Sverige? Köp då dina nya botaniska poster hos tavlero, vi garantera att den är tryckt i Sverige och på kvalitets papper.

STORLEKAR PÅ VÅRA BOTANISKA TAVLOR

Vi är stolta över att kunna erbjuda flera olika storlekar på våra botaniska tavlor. Vilka är våra mest populära storlekar på posters? Våra mest populära storlekar är: fotoposter 50x70 cm och fotoposter 30x40 cm. Till alla våra posters kan man köpa till snygga passande rammar i olika färger och träslag.

FLER TIPS PÅ NÄR DU KÖPER BOTANISKA TAVLOR TILL HEMMET

Vilka botaniska tavlor ska du köpa, och till vilket rum? Ett tips när du köper botaniska posters till hemmet är att fundera på vilken känsla du vill skapa i rummet. Våga att inreda med många tavlor. Kanske skapa en hel tavelvägg och kombinera med både stora och små botaniska tavlor. Det ger en mysig och naturskön känsla i hemmet och blir en plats du kommer trivas i.

BESTÄLLNING OCH LEVERANS AV DINA BOTANISKA TAVLOR

När du har lagt en beställning på en eller flera botaniska posters är leveranstiden normalt 1-3 arbetsdagar. Vi har som målsättning att skicka dina botaniska tavlor samma dag eller senast dagen efter du lagt din beställning. Vi packar din beställning i tåliga svarta papp rör så att de kommer fram hela och finna till dig. Om du beställer till en ramar till dina botaniska tavlor så skickar vi din beställning i specialanpassade kartonger för att skydda dina poster och ramar. Alla beställningar är fraktfria vid ordervärde för minst 399 kr. När du har beställt din botaniska tavla så skickar vi den så snabbt som möjligt till dig. Undrar du om din beställning är på väg och din beställning gått igenom? Alla beställningar som läggs på tavlero.se får en orderbekräftelse på mail och på denna får du en spårningslänk så du kan hålla koll på vart din beställning med dina botaniska tavlor befinner sig. Har du inte fått någon bekräftelse på din beställning? Om inte, kolla först skräpposten i din mail. Du är alltid välkommen att kontakta tavlero på support@tavlero.se

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE AV BOTANISKA TAVLOR

Driver du någon typ av butik i Sverige? Äger och driver du en e-handel, webbutik med inriktning på hem och inredning? Vill du börja sälja botaniska tavlor? Tavlero jobbar med återförsäljare som säljer våra posters både i butiker och på webben över hela Sverige. Utbudet som vi erbjuder på botaniska tavlor är större än det vi säljer på tavlero.se. Vill du bli återförsäljare av våra botaniska motiv, eller vill du att vi plocka fram en unik kollektion till dig? kontakta oss på support@tavlero.se
Denna webbplats använder kakor för att förbättra användarupplevelsen och hjälpa oss förstå dig som kund.