Djurtavlor

Här hittar du flera olika Djurtavlor. Letar du efter en tavla med en lama, kanin, katt, häst eller en hund? Då har du hittat rätt, vi har massor av tavlor till alla som älskar djur! En av våra favoriter är “Sheep On Mountains poster”. Några andra av våra favoriter är även ”Breakfast time poster” och storslagna postern ”Mighty Elephant Poster”  Tavlero har helt enkelt något som passar alla.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.


DJURTAVLOR TILL ALLA HEM

Tavlero har ett stort utbud av tavlor på olika djur. Söker du efter tavlor till ditt hem? Här kan du hitta flera olika djurtavlor till hela hemmet, tavlorna passar till lägenheter, hus och kontorets kök. Du hittar tavlor till alla rum som tillexempel tavlor med elefanter, Lejon ochdjurtavlor med katte.r Du kan också skapa din helt egen tavla till med ditt egna husdjur. Några exempel på dessa tavlor är vår ”Katt poster”,”Häst poster” och vår populära ”Puppy Poster”. Du kan på ett enkelt sätt skapa och anpassa dina helt egna djurtavlor via menyn "SKAPA EN EGEN POSTER". Kanske har du en fin semesterbild med ditt husdjur som du vill hänga upp på väggen.

DJURTAVLOR FÖR ALLA ÅLDRAR

Letar du efter fina tavlor som passar alla i hemmer? Hos tavlero hittar du ett stort utbud av motiv för alla åldrar som också passar både killar och tjejer. I vårt utbud med djurtavlor kan du hitta flera olika motiv till alla. Till småbarnens rum, Tonåringens rum, mamma och pappa rum eller varför inte till den första eller permanenta bostaden som behöver lite kärlek?

SVENSKTILVERKADE KÖKSTAVLOR

Alla Djurtavlor är tryckta i Sverige med marknadsledande kvalitet och miljömärkt papper. Tavlero jobba kontinuerligt med att säkerställa att alla tavlor med djur har hög kvalitet och är i linje med företagets högt ställda krav på våra tryckta Djurtavlor. Letar du efter fina snygga tavlor som trycks i Sverige? Köp då dina nya Djurstavlor hos tavlero, vi garantera att dom trycks i Sverige på kvalitets papper.

STORLEKAR VÅRA DJURTAVLOR

Vi är stolta över att kunna erbjuda flera olika storlekar på våra Djurtavlor. Vilka är våra mest populära storlekar på tavlor? Våra mest populära storlekar är: Djurstavla 30x40, Djurtavla 50x70 och vår djurtavla som är 70x100 cm. Till alla posters kan man köpa till en snygg passande ram, vi har flera olika färger att välja på t.ex. vit ram, svart ram, guldram och silverram.

TIPS NÄR DU KÖPER TAVLOR MED DJUR PÅ

Vilken Djurtavla ska du köpa till ditt hem? Ett tips när du köper poster är att fundera på vilka färger du har hemma. Välj nu att sortera våra Djurposters i färgen ditt kök går i, för att lättare kunna välja rätt tavla som passa färgskalan. Ett annat tips är att blanda storlekar på Djurtavlorna du köper, på detta vis får du ett mer levande och spännande hem.

BESTÄLLNING OCH LEVERANS AV DIN DJURTAVLA

När du har lagt en beställning på en eller flera djurtavlor är leveranstiden normalt 1-3 arbetsdagar. Vi har som målsättning att skicka dina tavlor samma dag eller senast dagen efter du lagt din beställning. Vad kostar leveransen av din djurtavla? Alla beställningar där köpet är på minst 399 kr är fraktfria. När du har beställt din djurtavla så skickar vi den så snabbt som möjligt till dig. Undrar du om din beställning är på väg och din beställning gått igenom? Alla beställningar som läggs på tavlero.se får en orderbekräftelse på mail och på denna får du en spårningslänk så du kan hålla koll på vart din beställning befinner sig. Har du inte fått någon bekräftelse på din beställning? Om inte, kolla först skräpposten i din mail. Du är alltid välkommen att kontakta tavlero på support@tavlero.se

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE AV VÅRA DJURTAVLOR

Driver du en köksbutik i Sverige? Äger och driver du en e-handel, webbutik med inriktning på att sälja naturinspirerad inredning som och vill börja sälja djurtavlor? Tavlero jobbar med återförsäljare som säljer djurtavlor både i butiker och på webben. Utbudet på som vi erbjuder på djurtavlor är större än det vi säljer på tavlero.se. Vill du bli återförsäljare av våra kökstavlor, eller vill att vi plocka fram en unik kollektion till dig? kontakta oss på support@tavlero.se
Denna webbplats använder kakor för att förbättra användarupplevelsen och hjälpa oss förstå dig som kund.