Illustrationer

Tycker du om konst som har sin inspiration från penna och papper? Illustrationer är då något för dig!Konsten att illustrera är något speciellt som blir väldigt fint på väggarna hemma. I vår kategori illustrationer har vi noga samlat ihop utvalda motiv så att du hittar något som passar dig. Illustrationer passar nästan alla rum men våra favoritställen är vardagsrummet och sovrummet och i hallen. Vad är illustrationer? Dessa posters kännetecknas av att vara målade förhand eller på datorn. Vi på tavlero har illustrationer i olika färger och stilar för alla inredningsstilar.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.


ILLUSTRATIONER OCH ILLUSTRERADE POSTERS

Illustrationer skapar en uttrycksfull och fin stil hemma och gör sig bra i rummet själv och tillsammans med andra posters. Illustrationer är väldigt enkla i sin form men det är också det som gör motiven så snygga. Illustrationer och dess smakfulla enkelhet är väldigt dekorativa posters att inreda med. Vi på Tavlero erbjuder ett stort utbud av illustrationer som man kan köpa som. Vi uppdaterar kontinuerligt med nya illustrerade posters som du kan köpa i flera olika storlekar och färger. Du hittar trendiga posters som passar hela hemmet och huset. Varför inte hänga upp en 50X70 cm poster med vår ”Shape No 1 Frame poster” i vardagsrummet? Våra illustrationer går även bra att kombinera med andra posters.

ILLUSTRATIONER ONLINE

Möjligheterna med att inreda med illustrationer är oändliga. Illustrerade posters är en konstform med moderna och stilrena uttryck i olika former. Att blanda illustrationer med andra konststilar går utmärkt och man ska inte vara rädd att blanda olika färgskalor. Möjligheterna är stora och slutresultatet fantastiskt. Letar du efter snygga illustrationer? Tavlero har olika konststilar och inriktningar för att du ska hitta postern som passar dig. Vi erbjuder illustrationer i olika former som blyertsskisser, botaniska tekningar och grafisk konst. I vårt utbud med illustrationer får du en uttrycksfull och fin inredning. Vi jobbar kontinuerligt med att fylla på med nya snygga illustrerade poster så att du ska hitta vad du letar efter. Är du osäker på vilken illustrerade posters som passar hemma hos dig? Då kommer några tips till dig. Tänk på att du ska välja illustrationer du själv tycker om och inte motiv som du tror andra gillar. Ett annat tips är att skapa en tavelvägg där du kombinerar olika illustrationer med varandra. Ett tredje tips är att tillsammans med illustrerade poster även använda andra konstformer som texttavlor och fotokonst för att få fina kontraster.

SVENSKTILVERKADE ILLUSTRATIONER

Alla våra illustrationer är tryckta i Sverige med marknadsledande kvalitet och miljömärkt papper. Tavlero jobba kontinuerligt med att säkerställa att alla våra illustrationer har hög kvalitet och är i linje med företagets högt ställda krav på våra tryckta posters. Letar du efter häftiga illustrationer till hemmet som är tryckt i Sverige? Köp då dina nya illustrerade posters hos tavlero, vi garantera att den är tryckt i Sverige och på kvalitets papper.

STORLEKAR PÅ VÅRA ILLUSTRATIONER

Vi är stolta över att kunna erbjuda flera olika storlekar på våra illustrationer. Vilka är våra mest populära storlekar på posters? Våra posters finns i storlekarna 13x18 cm, 21x29,7 cm (A4), 30x40 cm,50x70 cm och 70x100 cm. Våra mest populära storlekar är illustrations motiv i storleken 50x70 cm och 30x40 cm. Till alla våra posters kan man köpa till snygga passande rammar i olika färger och träslag och man kan även köpa till passpartou om man vill få till ett extra djup i sinaillustrationer.

TIPS PÅ NÄR DU KÖPER ILLUSTRATIONER TILL HEMMET

Vilka illustrationer ska du köpa, och till vilket rum? Ett tips när du köper illustrativa posters till hemmet är att fundera på vilken känsla du vill skapa i rummet. Våga att inreda med många posters. Kanske skapa en hel tavelvägg och kombinera med både stora och små illustrationer . Det ger en effektfull och snygg stil.

BESTÄLLNING OCH LEVERANS AV DINA ILLUSTRATIONER

När du har lagt en beställning på illustrerade posters är leveranstiden normalt 1-3 arbetsdagar. Vi har som målsättning att skicka dina illustrationer samma dag eller senast dagen efter du lagt din beställning. Vi packar din beställning i tåliga svarta papp rör så att de kommer fram hela och fina till dig. Om du beställer ramar till dina illustrationer så skickar vi din beställning i specialanpassade kartonger för att skydda innehållet. Alla beställningar är fraktfria vid ordervärde för minst 399 kr. När du har beställt din illustration så skickar vi den så snabbt som möjligt till dig. Vi på tavlero jobbar med egna designers , samarbeten, konstnärer, fotografer och illustratörer för att erbjuda ett så unikt sortiment av posters som passar alla hem. Har du frågor angående vårt sortiment? Kontakta oss på support@tavlero.se.

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE AV ILLUSTRATIONER

Driver du någon typ av butik i Sverige? Äger och driver du en e-handel, webbutik med inriktning på hem och inredning? Vill du börja sälja illustrationer? Tavlero jobbar med återförsäljare som säljer våra posters både i butiker och på webben över hela Sverige. Utbudet som vi erbjuder på illustrerade posters är större än det vi säljer på tavlero.se. Vill du bli återförsäljare av våra illustrationer, eller vill du att vi plocka fram en unik kollektion till dig? kontakta oss på support@tavlero.se
Denna webbplats använder kakor för att förbättra användarupplevelsen och hjälpa oss förstå dig som kund.