Kökstavlor

Här hittar du flera olika motiv till dina kökstavlor. Letar du efter en tavla till köket med ett motiv med kaffe? Då har du hittat rätt vi har två populära tavlor till köket som är för kaffe älskare! En av favoriterna är “BUT FIRST COFFEE”. Tavlero har även tavlor till köket med recept som t.ex. “KLADDKAKKA” och “KANELBULLAR” med flera.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.


KÖKSTAVLOR TILL KÖKET

Tavlero har ett stort utbud av tavlor till alla typer av kök. Söker du efter tavlor till ditt nyrenoverade kök? Här kan du hitta flera olika motiv till dinakökstavlor till ditt kök, tavlorna passar till lägenheter, hus och kontorets kök. Du hittar tavlor till köket som tillexempel kaffetavlor, frukosttavlor köks tavlor med recept eller skapa din helt egen tavla till köket. Några av våra recepttavlor är t.ex. vår kladdkaka, kanelbullar, julkola eller lussebullar. Du kan skapa, anpassa din helt egna kökstavla via menyn "SKAPA EN EGEN POSTER". Samla gärna hela familjen och skapa er unika tavla till ert kök tillsammans, eller spana in vårt stora utbud med kökstavlor tillsammans.

KÖKSTAVLOR FÖR ALLA KÖK

Letar du efter fina tavlor till ert kök? Hos tavlero hittar du ett stort utbud av motiv för köket som passar både killar och tjejer. I vårt utbud med kökstavlor kan du hitta flera olika motiv för köket. Två av våra favoriter för alla kaffe älskare är vår kökstavla "BUT FIRST COFFEE" och vår kökstavla "KAFFE MENY".

SVENSKTILVERKADE KÖKSTAVLOR

Alla kökstavlor är tryckta i Sverige med marknadsledande kvalitet och miljömärkt papper. Tavlero jobba kontinuerligt med att säkerställa att alla tavlor för köket har hög kvalitet och är i linje med företagets högt ställda krav på våra tryckta kökstavlor. Letar du efter fina snygga tavlor till ert kök som trycks i Sverige? Köp då dina nya kökstavlor hos tavlero, vi garantera att dom trycks i Sverige på kvalitets papper.

STORLEKAR PÅ KÖKSTAVLOR

Vi är stolta över att kunna erbjuda flera olika storlekar på våra kökstavlor. Vilka är våra mest populära storlekar på tavlor till köket? Våra mest populära storlekar är: Kökstavla 30x40, Kökstavla 50x70 och vår kökstavla som är 70x100 cm. Till alla posters för köket kan man köpa till en snygg passande ram, vi har flera olika färger att välja på t.ex. vit ram, svart ram, guldram och silverram.

TIPS NÄR DU KÖPER TAVLOR TILL KÖKET

Vilken kökstavla ska du köpa till ditt kök? Ett tips när du köper poster till köket är att fundera på vilka färger du har i ditt kök. Välj nu att sortera våra köksposters i färgen ditt kök går i, för att lättare kunna välja rätt tavla till ert kök. Ett annat tips är att blanda storlekar på kökstavlorna du köper, på detta vis får du ett mer levande och spännande kök.

BESTÄLLNING OCH LEVERANS AV DIN KÖKSTAVLA

När du har lagt en beställning på en eller flera kökstavlor är leveranstiden normalt 1-3 arbetsdagar. Vi har som målsättning att skicka dina tavlor samma dag eller senast dagen efter du lagt din beställning. Vad kostar leveransen av din kökstavla? Alla beställningar där köpet är på minst 399 kr är frakt fria. Har min beställning av mina tavlor till köket gått igenom? Alla beställningar som läggs på tavlero.se får en orderbekräftelse på mail. Har du inte fått någon bekräftelse på din beställning? Om inte, kolla först skräpposten i din mail. Du är alltid välkommen att kontakta tavlero på kontakta@tavlero.se

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE AV VÅRA KÖKSTAVLOR

Driver du en köksbutik i Sverige? Äger och driver du en e-handel, webbutik med inriktning på att sälja kökstillbehör? vill du börja sälja tavlor till kök? Tavlero jobbar med återförsäljare som säljer kökstavlor både i butiker och på webben. Motiv vi kan erbjuda till barntavlorna är större än det vi säljer på tavlero.se. Vill du bli återförsäljare av våra kökstavlor, eller vill att vi plocka fram en unik kollektion till dig? kontakta oss på kontakt@tavlero.se
Denna webbplats använder kakor för att förbättra användarupplevelsen och hjälpa oss förstå dig som kund.