Vintage posters

Nostalgi eller snygg design? Här hittar du vintage posters som tar dig tillbaka i tiden och samtidigt blir en snygg inredningsdetalj i hemmet. Retro motiv passar i alla hem och är en utmärkt stil att kombinera med andra posters.Våra vintage posters trycks på beställning och på extra tjockt miljömärkt papper. Våra designers har noga tagit fram och valt ut vintage posters så att du ska kunna hitta och inreda med så unika och snygga posters som möjligt.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.


VINTAGE POSTERS – RETRO POSTERS

Kärt barn har många namn brukar det heta och stämmer väldigt bra in på våra vintage posters och den klassiska stilen. Det vi på tavlero älskar med retroposters är att de kommer i olika stilar, uttryck och färger och oftast berättar en gammal historia som man kan drömma sig bort i. Vintage posters passar i en retro inspirerad inredning men också i en modern inredning. När det moderna och det gamla möts så händer något fantastiskt, de båda stilarna möts på ett elegant sätt och kompletterar varandra. Vårt sortiment inom vintage posters växer hela tiden och vårt team jobbar dagligen med att ta fram nya motiv för att du ska hitta något som passar dig. Vi uppdaterar kontinuerligt med vintage posters som du kan köpa i flera olika storlekar. Varför inte hänga upp vår 30X40 cm ”Creperie Montmartre poster” i köket eller i tavelväggen?

ATT INREDA MED VINTAGE POSTERS

Vi har en stor blandning av olika vintage posters i olika stilar. Letar du efter snygga motiv i äldres stil? Tavlero har olika konststilar och inriktningar för att du ska hitta postern som passar dig. I vårt utbud med vintage posters får du en elegant och fin inredning. Vi jobbar kontinuerligt med att fylla på med nya snygga motiv med olika vintage posters. Är du osäker på vilka tavlor som passar hemma hos dig? Då kommer några tips till dig. Att blanda posters som har mycket färg i sig blir en utmärkt kontrast till vintage posters och skapar en snygg balans i rummet. Ett annat tips som tåls att säga flera gånger är att du ska välja det du själv tycker om och inte motiv som du tror andra gillar. Ett annat tips är också att skapa en tavelvägg där du kombinerar olika fotoposters med vintage posters för att få en naturlig variation.

SVENSKTILVERKADE VINTAGE POSTERS

Alla våra vintage posters är tryckta i Sverige med marknadsledande kvalitet och miljömärkt papper. Tavlero jobba kontinuerligt med att säkerställa att alla våra vintage posters har hög kvalitet och är i linje med företagets högt ställda krav på våra tryckta posters. Letar du efter en fina posters med en äldre prägel till hemmet som är tryckt i Sverige? Köp då dina nya vintage posters hos tavlero, vi garantera att de är tryckta i Sverige och på kvalitets papper. Läs gärna mer om våra posters på https://www.tavlero.se/om-tavlero/

STORLEKAR PÅ VÅRA VINTAGE POSTERS

Vi är stolta över att kunna erbjuda flera olika storlekar på våraVintage posters. Vilka är våra mest populära storlekar på posters? Våra posters finns i storlekarna 13x18 cm, 21x29,7 cm (A4), 30x40 cm,50x70 cm och 70x100 cm. Våra mest populära storlekar på vintage posters är 50x70 cm och 30x40 cm. Till alla våra posters kan man köpa till snygga passande rammar i olika färger och träslag och man kan även köpa till passepartout om man vill få till ett extra djup i sina motiv.

FLER TIPS PÅ NÄR DU KÖPER VINTAGE POSTERS

Vilka vintage tavlor ska du köpa, och till vilket rum? Ett tips när du köper posters till hemmet är att fundera på vilken känsla du vill skapa i rummet. Våga att inreda med mycket av allt. Försök att skap ett djup i inredningen och kombinera med både stora och små vintage posters. Det skapar en effektfull känsla i inredningen.

LEVERANS AV DINA VINTAGE POSTERS

När du gör en beställning av vintage posters är leveranstiden normalt 1-3 arbetsdagar. Vi skickar oftast dina posters samma dag eller senast dagen efter du lagt din beställning. Vi packar din beställning i tåliga svarta papp rör så att de kommer fram hela och fina till dig. Om du beställer ramar till dina vintage posters så skickar vi din beställning i specialanpassade kartonger för att skydda innehållet. Alla beställningar är fraktfria vid ordervärde för minst 399 kr. När du har beställt dina vintage posters så skickar vi dem så snabbt som möjligt. Vi på tavlero jobbar med egna designers, samarbeten, fotografer och illustratörer för att erbjuda ett så unikt sortiment av vintage posters som möjligt. Har du frågor angående vårt sortiment? Kontakta oss på support@tavlero.se.

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE AV VINTAGE POSTERS

Driver du någon en butik i Sverige? Äger och driver du en e-handel, webbutik med inriktning på hem och inredning? Vill du börja sälja vintage posters? Tavlero jobbar med återförsäljare som säljer våra posters både i butiker och på webben över hela Sverige. Utbudet som vi erbjuder på posters är större än det vi säljer på tavlero.se. Vill du bli återförsäljare av våra vintage posters, eller vill du att vi plocka fram en unik kollektion till dig? kontakta oss på support@tavlero.se
Denna webbplats använder kakor för att förbättra användarupplevelsen och hjälpa oss förstå dig som kund.