Rymdposters

Fötterna på gjorden eller sikta mot stjärnorna? Vem du än är så har vi ett stort utbud av rymdposters för dig som älskar rymden, stjärnorna och astronauterna. Våra rymdposters är en bandning av klassisk fotokonst, grafiska motiv och illustrationer. Upptäck allt som rymden har att erbjuda hemma i ditt vardagsrum, sovrum eller barn rum med rymd posters från tavlero.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.


VAD ÄR RYMDPOSTERS?

Med rymdposters kan du uppleva rymden hemifrån och skapa mystik i din inredning. Vi erbjuder många olika motiv för alla smaker och vill du uppdatera stilen hemma så är rymdposters något för dig. Varför inte inreda med hemmet med vår ”Space orbit No 1 poster” eller barnrummet med ”Happy Stars Poster” vi på tavlero älskar med rymdposters och hur dem passa i de flesta hem och inredningsstilar. Vårt sortiment inom rymdposters växer hela tiden och vårt team jobbar dagligen med att ta fram nya motiv för att du ska hitta något som passar dig och ditt hem. Vi uppdaterar kontinuerligt med rymdposters som du kan köpa i flera olika storlekar. Varför inte hänga upp vår 30X40 cm stjärntecken poster i sovrummet och drömma dig bort?

ATT INREDA MED RYMDPOSTERS

Möjligheterna att inreda med rymdposters är stora och slutresultatet blir alltid fantastiskt. Letar du efter snygga motiv i rymdens tema? Tavlero har olika konststilar och inriktningar för att du ska hitta postern som passar dig. I vårt utbud med rymdposters får du en elegant och fin inredning. Vi jobbar kontinuerligt med att fylla på med nya snygga motiv med olika rymdposters. Är du osäker på vilka tavlor som passar hemma hos dig? Då kommer några tips till dig. Att blanda olika posters med andra typer av konstformer skapar en snygg balans i rummet. Ett annat tips som tåls att säga flera gånger är att du ska välja det du själv tycker om och inte motiv som du tror andra gillar. Ett sista tips är också att skapa en tavelvägg där du kombinerar olika fotoposters med rymdposters för att få en naturlig variation.

SVENSKTILVERKADE RYMDPOSTERS

Alla våra rymdposters är tryckta i Sverige med marknadsledande kvalitet och miljömärkt papper. Tavlero jobba kontinuerligt med att säkerställa att alla våra rymdposters har hög kvalitet och är i linje med företagets högt ställda krav på våra tryckta posters. Letar du efter en fina posters med en äldre prägel till hemmet som är tryckt i Sverige? Köp då dina nya rymdposters hos tavlero, vi garantera att de är tryckta i Sverige och på kvalitets papper.

STORLEKAR PÅ VÅRA RYMD MOTIV

Vi är stolta över att kunna erbjuda flera olika storlekar på våra rymdposters. Vilka är våra mest populära storlekar på posters? Våra posters finns i storlekarna 13x18 cm, 21x29,7 cm (A4), 30x40 cm,50x70 cm och 70x100 cm. Våra mest populära storlekar på rymdposters är 50x70 cm och 30x40 cm. Till alla våra posters kan man köpa till snygga passande rammar i olika färger och träslag och man kan även köpa till passepartout om man vill få till ett extra djup i sina motiv.

FLER TIPS PÅ NÄR DU KÖPER RYMDPOSTERS

Vilka rymdtavlor ska du köpa, och till vilket rum? Ett tips när du köper posters till hemmet är att fundera på vilken känsla du vill skapa i rummet. Våga gå utanför din konfortzon, skapa ett djup i inredningen och kombinera med både stora och små rymdposters. Det skapar en effektfull känsla i inredningen.

LEVERANS AV DINA RYMDPOSTERS

När du gör en beställning av rymdposters är leveranstiden normalt 1-3 arbetsdagar. Vi har som målsättning att skicka dina posters samma dag eller senast dagen efter du lagt din beställning. Vi packar din beställning i tåliga svarta papp rör så att de kommer fram hela och fina till dig. Om du beställer ramar till dina rymdposters så skickar vi din beställning i specialanpassade kartonger för att skydda innehållet. Alla beställningar är fraktfria vid ordervärde för minst 399 kr. När du har beställt dina rymdposters så skickar vi dem så snabbt som möjligt till dig. Vi på tavlero jobbar med egna designers, samarbeten, konstnärer, fotografer och illustratörer för att erbjuda ett så unikt sortiment av rymdposters som möjligt. Har du frågor angående vårt sortiment? Kontakta oss på support@tavlero.se.

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE AV RYMDPOSTERS

Driver du någon typ av butik i Sverige? Äger och driver du en e-handel, webbutik med inriktning på hem och inredning? Vill du börja sälja rymdposters? Tavlero jobbar med återförsäljare som säljer våra posters både i butiker och på webben över hela Sverige. Utbudet som vi erbjuder på posters är större än det vi säljer på tavlero.se. Vill du bli återförsäljare av våra rymdposters, eller vill du att vi plocka fram en unik kollektion till dig? kontakta oss på support@tavlero.se
Denna webbplats använder kakor för att förbättra användarupplevelsen och hjälpa oss förstå dig som kund.