Tavelramar och fotoramar

Att välja rätt ramar till sina posters gör stor skillnad. Hos Tavlero hittar du rätt ramar till dina posters. Välj ramar i olika färger, material och storlekar. Vi har ramar i storlekarna 13×18, 21×29,7, 30×40, 50×70 och 70×100 cm vilket gör att våra tavelramar passar till både små och stora posters och kommer i stilrent aluminium, trä och ek utförande. Vi har ramar för alla hem, rum och stilar.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.


RAMAR SOM SKYDDAR DUN KONST

Våra ramar är inte bara snygga och stilrena, de skyddar också din poster i hemmet. Våra ramar skyddar din poster med plexiglas vilket förhindrar att fläckar och smuts att hamnar på din poster samt håller din poster i fint skick i många år framöver. Med våra ramar kan du enkelt byta ut dina poster då dem är enkla att öppna på baksidan och byta motiv efter säsong eller känsla.

RAMAR, TAVELRAMAR OCH DESS MATERIAL SAMT FÄRG

Tavleros uppdrag är att skapa väggkonst på ett hållbart sätt för ett personligt hem och en bättre planet. Därför har vi tagit fram ramar som håller i många år framöver, med olika mattrial och i flera olika färger som kompletterar och framhäver dina fotografier och affischer. Att välja rätt material och färg på sin poster gör stor skillnad. Ramen kan användas till att komplettera den övriga inredningen hemma och framhäva olika detaljer i hemmet. Till exempel om du har ett vardagsrumsbord i ek så kan du komplettera inredningen en av våra ek ramar och skapa en helhet hemma. Tavelramen kan även användas till att skapa snygga kontraster mot övrig inredning för att skapa liv hemma.

VILKA RAMAR PASSAR MINA POSTERS

Vi vet verkligen hur svårt det kan vara att hitta och bestämma sig för vilka tavelramar som passar sina posters. Ska det vara en ram som är i samma färg som postern eller ska ramen vara helt motsatt postern och bryta av? Vad du än bestämmer dig för och kommer fram till så har vi ramar för dig och ditt hem och stil. Är du ute efter en lyxig känsla? Då är våra ramar med guld och silver något för dig. Eller vill du ha något som passar naturmotiv? Då är våra ramar i ek och mörkt trä något för dig. Men det bästa tipset vi kan ge dig är att gå efter vad du själv tycker passar tillsammans med postern. Det är inte alltid så lätt men resultatet blir oftast bäst om du väljer ramar som du tycker om.

RAMAR OCH TILLBEHÖR

Vill du ha något som framhäver motivet och samtidigt skyddar din poster? Genom att använda en passepartout i ramen så får du just dessa egenskaper och din poster får en helt annan känsla samtidigt som det skapar flera olika lager som kompletterar varandra. Att ha något att hänga upp dina ramen och postern med kan vara bra. Med våra självhäftande och justerbara krockar från Tesa kan du på ett enkelt och smidigt sätt hänga upp dina ramar utan att göra hål i väggen. Dessa krokar gör det också möjligt att justera höjden på dina ramar, om du vill efterjustera de. Krokarna klarar en vikt på hela 2 kg.

RAMAR SOM ÄR ENKLA ATT MONTERA

Våra ramar är självklart enkla att byta motiv i. Med dess avtagbara baksida så kan du enkelt byta motiv efter både säsong, känsla och humör. Tavleros tavelramar går självklart även att ha både liggande och stående. Våra mindre storlekar, 13x18 och 21x29,7 cm har även ett bakparti med stöd, vilket gör att de kan stå för sig själv på en hylla eller ett bord.
Denna webbplats använder kakor för att förbättra användarupplevelsen och hjälpa oss förstå dig som kund.